• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • Bedrijventoernooi

  OOK DIT JAAR WEER EEN GESLAAGD BEDRIJVENTOERNOOI 2022 VAN RKC WION

  Ondanks een stroeve voorbereiding kunnen we toch weer terugkijken op een geslaagd Bedrijventoernooi 2022. In de aanloop van dit jaarlijkse evenement werd de organisatie geconfronteerd met steeds meer afmeldingen van deelnemende ploegen. Ook het door Ledenwerving georganiseerde Jeugdtoernooi kreeg helaas maar een beperkt aantal aanmeldingen.

  Maar uiteindelijk kon het Bedrijventoernooi 2022 toch plaatsvinden met deelname van teams van Het Tangram (maar liefst 3 teams), Bijlsma Belastingen, Kampeervoordeelshop.nl en het bestuur van RKC WION.

  Een het is uiteindelijk weer een geweldige dag geworden met schitterend weer, sportieve wedstrijden en een voortreffelijke afsluitende barbecue. En voor de jeugd heeft Manon een leuke en leerzame korfbalclinic georganiseerd. 

  De winnaars kwamen dit keer uit onze eigen vereniging, namelijk het team van het RKC WION Bestuur. De 2e en 3e plaats waren respectievelijk voor de teams van Bijlsma Belastingen en Kampeervoordeelshop.nl waarbij het doelsaldo met een verschil van 1 doelpunt beslissend was. Het enthousiasme van de teams van Het Tangram was helaas niet voldoende om dit keer in de prijzen te vallen. Maar we hopen hen de volgende edities van dit toernooi zeker weer terug te zien.

  Na de prijsuitreiking, waarbij de deelnemers aan de korfbalclinic nog een herinneringsmedaille kregen uitgereikt, was het tijd voor de BBQ. De Kookgroep had weer voortreffelijk werk verricht en een smakelijke maaltijd bereid. Een heerlijk einde van een heerlijke dag!

  Om iedereen persoonlijk te bedanken gaat vaak niet goed, dus vanaf deze plaats wil ik gewoon  iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het slagen van deze editie van het RKC WION Bedrijventoernooi heel hartelijk danken voor de hulp. En we hopen iedereen volgend jaar weer gewoon terug te zien!

  Namens de organisatie,

  Els Bijlsma