• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • Club van 50 RKC WION

  Over de Club van 50

  De meeste leden van WION zijn al betrokken bij onze vereniging en doen al veel. Maar toch heeft een club als WION altijd (meer) geld nodig om in de volle breedte de club te worden die we graag willen zijn. Daarom is er een Club van 50 opgericht die eraan kan bijdragen om de doelstellingen van RKC WION te verwezenlijken.

  Waarop lid worden van de Club van 50?

  De opbrengst van de Club van 50 komt ten goede aan zaken waarvan de hele vereniging profiteert en die niet gedekt worden via de normale begroting. Denk dan bijvoorbeeld aan bijdragen aan speciaal materiaal voor de jeugd, het kamp, trainingskampen, aanleg/onderhoud terras en speeltuin, verfraaien van het clubhuis, een nieuwe geluidsinstallatie, trainingsjassen voor jeugdtrainers, clinics voor trainers/spelers, enz. Met andere woorden, heel RKC WION profiteert van de opbrengsten van de Club van 50.

  Hoe kunt u lid worden van de Club van 50?

  Heb je interesse om lid te worden? Dan kun je het Online Inschrijfformulier Club van 50 RKC WION invullen of het inschrijfformulier downloaden invullen en inleveren bij het secretariaat van RKC WION tav de Club van 50, óf door een e-mail te sturen naar clubvan50@wion.nl.

  Na ontvangst van het ingevulde formulier ontvang je informatie over de Club van 50 en een betaalverzoek waarmee je de contributie kunt overmaken.

  Bestanden

  Lees hier het Regelement van de “Club van 50”, of download het Inschrijfformulier Club van 50 RKC WION.