• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • De Corona Courant

  Beste leden, YESSS (springt 3 meter in de lucht)!!!

  Nu de laatste maatregels (voorlopig) de prullenbak in kunnen heeft een Coronacoördinator weer tijd om in de tuin aan het werk te gaan, de kinderen te zien opgroeien en af en toe op een terras neer te ploffen.

  Wat waren het 2 gekke jaren waarbij soms niks, en soms ineens weer een heleboel mocht. Het geduld en de flexibiliteit van ons allemaal is tot het uiterste op de proef gesteld. In de situatie die is ontstaan zijn we tot een aantal inzichten gekomen waar we daarvoor weinig of niet over nagedacht hadden. Daarnaast zijn er mooie initiatieven ontstaan om bijvoorbeeld hen te ondersteunen die wat extra aandacht/liefde nodig hadden.

  Zoals jullie wel aangevoeld hadden is dit dan ook voorlopig de laatste Corona Courant. Ik zeg er nadrukkelijk voorlopig bij, want wie weet wanneer het nodig is weer een stukje te tikken? Vanaf heden is mijn functie dan ook Coronacoördinator in sluimerstand. Het einde van een tijdperk is aangebroken. En zoals met alle einden is het ook nu tijd voor een nawoord. Want jullie hebben vast wel doorgehad dat ik het niet in mijn eentje heb gedaan.

  Een paar dankwoorden zijn zeker op zijn plaats. In de eerste plaats aan Mirte, die me in het begin heeft geholpen met de protocollen. Ook Kevin en Dolf bedankt, voor het steeds opnieuw inrichten van de kantine naar de juiste maatstaven. Vaak was het al gebeurd voor er naar gevraagd werd. Marjolein, voor de vele veldwachten die je op je hebt genomen toen dat nog nodig was. En uiteindelijk ook voor het checken van QR codes tijdens de kantinedienst. Jolande, voor de flexibiliteit die het kantinerooster kon bieden, ook in tijden dat we extra nodig hadden voor het controleren van de QR codes. En als laatste aan alle lezers/gebruikers van het complex. Voor jullie geduld en aanpassingsvermogen.

  Stiekem vond ik het wel leuk om dit stukje te tikken als er weer een nieuw pakket aan maatregelen afgekondigd werd. Maar het is nu wel mooi geweest. Het was een eer dit voor jullie te mogen doen. Daarom voor de laatste keer:

  Het gaat u allen goed, stay safe and stay happy!

  Groeten,
  Erik Fresen