• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • EINDELIJK SPONSOROVEREENKOMST MET FYSIO HESSE!

  Sommige dingen duren lang, Sommige dingen duren wat langer, sommige wel heel lang en sommige zelfs jaren. Dit laatste was aan de hand met de sponsorovereenkomst tussen RKC WION en FYSIO HESSE. Al jaren is dit bedrijf van o.a. Jolande Kuurstra trouwe sponsor van onze club. Wellicht zelfs de sponsor die het langste aan RKC WION is verbonden. En dat alles zonder dat er ooit een letter op papier is gezet. In ieder geval hebben we nergens documenten in onze archieven terug kunnen vinden. Op zich heeft deze situatie nooit problemen opgeleverd, maar erg netjes was dit natuurlijk niet.

   

  Maar eindelijk is deze misser glad gestreken. Deze week zijn de handtekeningen van het bestuur van RKC WION en namens FYSIO HESSE onder een contract gezet. En hiermee is dan FYSIO HESSE eindelijk formeel sponsor van RKC WION en hebben we onze zaken weer op orde.

  Uiteraard veranderen de handtekeningen verder niets aan de samenwerking tussen RKC WION en de praktijk van FYSIO HESSE aan de Sinclair Lewisplaats 516 bij winkelcentrum Hesseplaats. U kunt daar terecht voor diverse vormen van therapie. Kijk voor meer informatie op: www.fysiohesse.nl

  Vanaf deze plaats toch onze welgemeende excuses voor het jarenlange wachten en we hopen met dit nieuwe (oude) contract op nog jarenlange geweldige samenwerking.

  Namens Marketing,

  Teun Bijlsma