• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • Geslaagde Transfit Sportdag bij WION

  En dat was nummer drie in de reeks van evenementen in de maand september bij RKC WION. Afgelopen zondag was het de beurt aan Transfit. Transfit is het ontwikkelprogramma van de Stichting Sport en Transplantatie met als doel de fitheid van getransplanteerden te versterken.

  Samen met RKC WION was op zondag 25 september een sportdag georganiseerd waar niet alleen informatie verkregen kon worden over dit programma, maar er ook daadwerkelijk kon worden gesport. Op de velden kon er getennist worden en werden ook golf clinics gegeven. In de sporthal WION kon men badminton en tafeltennis spelen.

  Ook deze dag kon weer plaats vinden onder een heerlijk najaarszonnetje. Om 13:00 uur ging het programma van start. Helaas viel de opkomst wat tegen, al was Transfit meer dan tevreden aangezien een flink aantal nieuwe mensen uit de doelgroep kwamen kennismaken omtrent de mogelijkheden. De dag werd afgesloten met een dankwoord van het bestuur van Transfit en hierbij ontving RKC WION een fraaie plaquette als dank voor de prima samenwerking.

  Binnenkort gaan RKC WION en de Stichting Sport en Transplantatie om tafel zitten om te onderzoeken hoe deze dag een vervolg kan krijgen. Men denkt er in ieder geval aan om van deze Sportdag een jaarlijks terugkerend evenement te maken waarbij men graag weer gebruik wil maken van de samenwerking met RKC WION en de mogelijkheden van ons complex. Daarnaast wil men ook kijken of er opties zijn om tussentijds trainingen bij WION te organiseren.

  Met dit evenement werd een drukke maand september op ons complex afgesloten. Ik wil nogmaals iedereen bedanken die hebben bijgedragen aan het slagen van de evenementen. We hebben hiermee een mooi visitekaartje afgegeven en aangetoond waar we als vereniging toe in staat zijn.

  Els Bijlsma
  Verenigingsmanager RKC WION