• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • Hoofdtrainer Mickeal Buijs stopt bij RKC WION

  Aan het eind van het korfbalseizoen 2022-2023 zal hoofdcoach Mickeal Buijs stoppen bij RKC WION. Mickeal heeft in gesprekken met de Technische Commissie en het bestuur kenbaar gemaakt dat hij andere ambities heeft voor volgend jaar. De TC vindt het jammer dat hij vertrekt, maar begrijpt zijn beslissing. Hij heeft dit besluit vorige week gedeeld met de selectiegroep.

  Het bestuur en de Technische Commissie zijn Mickeal dankbaar voor zijn goede werk en inzet in het afgelopen jaar. Hij heeft van de selectie een hechte groep gemaakt, bijgedragen aan hun korfbalontwikkeling, weer veel toeschouwers op de tribune te laten plaatsnemen en genieten. We wensen Mickeal veel succes en plezier in zijn verdere trainerscarrière. Uiteraard zien wij Mickeal het laatste deel van de zaal- en veldcompetitie nog coachend bij de wedstrijden en op de training van de selectie.

  Ook van het trainerskwartet in roulatievorm voor WION 2; Wendy Rijsdijk – Frans de Wit – Stefan Cabaret – Eelke van den Berg zullen we in deze vorm afscheid gaan nemen. Verdere informatie hierover volgt.

  Wij als TC, zullen ons gaan inzetten om (een) passende trainer(s) voor onze selectie te vinden.  Ken of ben jij iemand die het trainen/coachen van de WION-selectie als een leuke uitdaging ziet en die met ons in gesprek wilt, schroom niet en reageer.

  TC RKC WION