• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • Inlevermoment kleding 2023/2024

  Zoals jullie weten nadert het einde van het seizoen. Aan het einde van het seizoen moeten alle shirtjestassen en selectiekleding (tas, trainingspak en inschietshirt) weer worden ingeleverd. Zorg ervoor dat alle wedstrijdshirts in de shirtjestas van jouw team zitten, zodat deze in zijn geheel kan worden ingeleverd.

  Inleveren kan op de volgende momenten: donderdag 13 juni van 19:30h t/m 20:30h of dinsdag 18 juni van 19:30h t/m 20:30h. Mochten deze datums niet uitkomen, dan zoeken jullie zelf actief naar een oplossing, bijvoorbeeld de kleding meegeven aan een ander team/ teamlid.

  Alle kleding moet dinsdag 18 juni ingeleverd zijn. Als er kleding ontbreekt of beschadigd is, kan de kledingcommissie hiervoor een boeteclausule opstellen (zie artikel 7 van het kledingreglement).

  Aan het begin van het nieuwe seizoen wordt alle kleding weer uitgedeeld. Hopelijk hebben wij jullie zo voldoende geïnformeerd.

  Met vriendelijke groet,
  De kledingcommissie
  (Alwin Blok, Esther Blok, José Hoek, Kim Romijn en Bowen Zwanink)

  kledingreglement