• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • Kangoeroe Klup Dag

  Maak gratis kennis met de Kangoeroe Klup op 13 mei! Doe jij ook mee?

  De Kangoeroe Klup is een bewegingsvorm met een knipoog naar het korfbal. De Rotterdamse korfbalverenigingen bieden deze beweegvorm aan voor de kinderen van (2-6 jaar). Rennen, springen, gooien, mikken, klimmen etc. zijn allerlei onderdelen die aangeboden worden tijdens de Kangoeroe trainingen. Op deze manier maken de kinderen op een laagdrempelige manier kennis met bewegen.

  Tijdens de KangoeroeKlup Dag in Rotterdam op 13 mei bieden 7 korfbalverenigingen in de stad een gratis open training aan. Kom dus langs bij een vereniging die bij jou in de buurt zit, maak kennis met de KangoeroeKlup en met de vereniging en doe gezellig mee!

  Natuurlijk doet ook RKC WION mee aan de Kangoeroe Klup Dag op zaterdag 13 mei van 10.00 - 11.00 uur!

  Kleur en win!

  Download hier de Kangoeroe Klup kleurplaat en lever hem in op de Kangoeroe Klup Dag op 13 mei. Wie weet win jij een half jaar lidmaatschap bij de Kangoeroe Klup bij jou in de buurt!