• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
  • KOMBIFIT on Tour!

    KOMBIFIT on Tour!
  • Zowel op het veld als in de zaal wordt jaarlijks een programma gemaakt voor de KombiFit trainingen. Het is gebruikelijk dat hier ook altijd een aantal bijzondere activiteiten opstaan. Helaas kon daar dit seizoen door alle coronaperikelen geen sprake van zijn. Om toch op een leuke wijze het seizoen af te sluiten werd afgelopen zaterdag afgereisd naar Vierhouten op de Veluwe. Bij aankomst werd de groep door Els en Teun ontvangen met een lunch.

    Uiteraard kan een KombiFit activiteiten niet zonder een sportief element. Na de lunch stond dan ook een wandeling door de bossen en over de heidevelden rond Vierhouten op het programma. Ondanks de soms wat dreigende bewolking bleef het gelukkig droog met een prima temperatuur. Na de koffie met een dik verdiend stuk gebak zijn de deelnemers van KombiFit weer naar Rotterdam terug gereden. Een zeer geslaagde dag en het zou zo maar kunnen dat hiermee een nieuwe traditie ontstaan is. Wil je daar volgend jaar ook bij zijn? Kom dan na de vakantie lekker op woensdagavond meetrainen met KombiFit!!

    Namens KombiFit,

    Teun Bijlsma