• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • Lid worden

  Geïnteresseerd of zelfs lid worden? Mocht je enthousiast geworden zijn over wat WION heeft te bieden dan ben je van harte welkom om eens te komen kijken bij de genoemde activiteiten. Behalve kijken mag je ook vrijblijvend één maand meetrainen. Hierna kun je beslissen of je wel of niet lid wilt worden. Voor meer informatie over lid worden van WION kun je terecht bij één van de commissie of bestuursleden van WION, OF stel je vraag door het invullen van het Aanmeldformulier hier onder.

  Verder is nog belangrijk te weten dat van de WION leden wordt verwacht dat men zich niet alleen als consument opstelt, maar wel degelijk zijn / haar steentje bijdraagt om de vereniging nog beter en gezelliger te maken als die al is. Ieder kan dat op de eigen manier doen, er zijn genoeg (kader)functies en activiteiten waarbij men zich naar eigen kunnen kan inzetten.

  Contributie informatie

  Alle lidmaatschap kosten op een rij vind je op de Contributiepagina

 • Aanmelden

  Wanneer je lid wilt worden kan je via onderstaande knop je aanmelden als (aspirant) lid. Graag de vragen invullen, de privacyverklaring bekijken en versturen.
  LET OP! De eerste vraag over welke sport kan je overslaan. Onder Overige vragen staan de juiste opties voor sporten bij Wion.

 • Beëindigen lidmaatschap RKC WION

  Het lidmaatschap is aangegaan voor een heel verenigingsjaar, dat loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Hierbij is afgesproken, dat zonder schriftelijke opzegging één maand vóór het nieuwe verenigingsjaar, het lidmaatschap – inclusief de contributie – automatisch verlengd wordt. In bepaalde gevallen toont het bestuur van R.K.C. WION echter begrip voor opzegging van het lidmaatschap tijdens het verenigingsjaar en het lid/de donateur hoeft dan slechts een deel van de contributie te voldoen.

  Hierbij wordt aangehouden: een half jaar contributie betalen, om de reeds gemaakte bondskosten voor WION kostendekkend te maken. Dit geldt voor de Senioren, de A t/m de C-jeugd en de G-korfballers. Voor de Kangoeroes t/m de D-jeugd is 1 kwartaal voldoende. Na december opzeggen is het hele jaar betalen.
  Dit is maatwerk waarin het bestuur beslist, dus per geval beoordelen. Indien u vragen heeft hieromtrent kunt u deze stellen aan de secretaris.

  Documenten lidmaatschap RKC WION

  Hieronder zijn links opgenomen naar relevante documenten rond het lidmaatschap van RKC WION

  Inschrijfformulier – Inschrijfformulier RKC WION
  (altijd invullen samen met een commissie/bestuurslid RKC WION)

  Uitschrijfformulier – Uitschrijfformulier RKC WION
  (uitdraaien, invullen en opsturen, dit i.v.m. de handtekening)

  Privacyverklaring RKC WION

 • Rotterdampas

  Zoveel plezier voor zo weinig geld met de Rotterdampas 

  Gratis naar de film, het zwembad, de Euromast en Spido. Krijg flinke korting bij Diergaarde Blijdorp, Plaswijckpark en talloze attractieparken. Pak een gratis ijsje, een koffie en proef eens iets anders met korting. Leer bij met een workshop en reis af naar de mooiste bestemmingen. 

  Maar ook (eenmalig) korting van 25 euro op het WION lidmaatschap. Toon je Rotterdampas ter registratie en profiteer!