• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • Met RET geld verdienen voor onze vereniging!

  Beste leden,

  Help RET de metrostations te verbeteren en spek daarmee gelijk de kas van onze vereniging!

  Wat gaan we doen?

  Voor woensdag 20 april en woensdag 11 mei 2022 is RET op zoek naar een grote groep personen voor een speciale oefening bij metrostation Oostplein. Onderzoekers testen dan de systemen en hoe reizigers deze ervaren. Iedereen ouder dan 18 is welkom. De oefening duurt 3 uur en vindt plaats in de vroege avonduren. (19.30 - 22.30 uur). Uiteraard zorgt de RET  voor een bakkie met wat lekkers en er zijn goede toiletvoorzieningen aanwezig.

  € 10,- per deelnemer voor de vereniging

  Deze oefening is een uitstekende kans voor onze vereniging om een extraatje te verdienen! Elke vereniging ontvangt namelijk na deelname een vergoeding van €10,- per deelnemer. Dus hoe meer leden er mee doen, hoe hoger het bedrag voor onze vereniging!

  Aanmelden & betaling

  Via de aanmeldpagina nl/vrijwilligers geef je als deelnemer aan voor welke vereniging het geld wordt ingezameld. Deelnemen kan overigens pas vanaf 18 jaar.

  Op de aanmeldpagina kunnen de deelnamevoorwaarden ingezien worden. Na aanmelding ontvangen alle deelnemers een bevestigingse-mail. Een e-mail met exacte instructies volgt later.

  Allganized

  Allganized is het organisatiebureau dat in opdracht van de RET deze twee avonden organiseert. Zij zijn de contactpersoon van alle deelnemers en begeleiden de oefening gedurende de avond.  Deelnemers hebben geen vervoersbewijs nodig en er is geen voorbereiding nodig. Over de oefening zelf volgt ter plaatse meer informatie. Er worden geen bijzondere dingen gevraagd van deelnemers, van deelnemers wordt normaal reizigersgedrag gevraagd. De RET werkt uiteraard volgens de dan geldende coronamaatregelen.

  Vragen?

  Mocht je nog vragen hebben over deze actie, dan kun je op de volgende manieren contact met ons opnemen: klantenservice@ret.nl of 0900 - 500 60 10 (gebruikelijke belkosten).

  Kortom, doe allemaal mee en zorg voor die extra bijdrage voor onze vereniging!

  Lees hier meer: Poster Verenigingen Small