• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • Nieuw Huishoudelijk Reglement

  De Statuten, welke door de ALV van november 2023 is goedgekeurd, liggen inmiddels bij de Notaris.

  Aangezien het huidige Huishoudelijk Reglement, welke dateert van 27 november 2000, niet meer aansluit bij de nieuwe Statuten en de huidige organisatiestructuur, zijn Patrick v.d. Abeelen, Jeroen Nederlof en ik (Danielle Fiering) bezig met het herschrijven van het Huishoudelijk Reglement.

  Jullie als leden willen wij betrekken bij dit proces. Zoals jullie weten is de vereniging ALTIJD op zoek naar vrijwilligers. Op dit moment zijn er diverse functies die (nog) niet zijn opgevuld door vrijwilligers. We leven in een drukke tijd en iedereen heeft een drukke agenda. Om de “pijn” zoveel mogelijk te verdelen hebben we een idee om een plan te op te stellen waarbij het werk zoveel mogelijk verdeeld wordt over de leden, ouders en andere belangstellenden vrijwilligers van WION. Drijfveer bij dit plan is dat WION niet kan leven/draaien zonder vrijwilligers.

  Om het werk zo eerlijk mogelijk te verdelen kun je bijvoorbeeld denken aan een clausule in het Huishoudelijk Reglement op te nemen over de Minimale Inspanningsverplichting. Een voorbeeld zou kunnen zijn dat je 1x per maand een dagdeel kantinedienst draait. Dit geldt dan ook voor IEDER lid van de vereniging, dus van korfballers tot ouders van korfballende kinderen, tot leden van SeniorenSportief en Kombifit. Dit is slechts een voorbeeld van een inspanning, maar er liggen nog veel meer taken binnen WION die opgepakt kunnen worden.

  Graag willen wij met jullie daarover van gedachten wisselen. Donderdag 15 februari vanaf 19:30 a.s. zitten wij weer bij elkaar om het Huishoudelijk Reglement verder te updaten. Eenieder is van harte welkom op deze avond.

  Groetjes,
  Danielle