• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • Beste WION leden

  Enige tijd terug hebben we gemeld met een nieuwe website, tv-scherm en app aan de slag te willen gaan. Er hebben zich een aantal (ouders van) leden gemeld om mee te denken in de Klankbordgroep Nieuwe Website (Ido, Rob, Teun, Rachel, Bob, Dave, Jeroen, Pieter). Met deze groep hebben we onze wensen opgesteld en deze zijn inmiddels naar Sportlink die hiermee een eerste opzet van de nieuwe website gaan maken. Wij verwachten binnenkort de eerste oplevering.

  Daarnaast hebben we een nieuwe tool ontvangen waarmee we op het tv-scherm in de kantine van alles kunnen publiceren en dan meer en makkelijker dan voorheen (Club.TV).
  Wellicht hebben jullie het al gezien, want deze draait inmiddels op het scherm. De leuke extra’s zijn o.a. de actuele standen en uitslagen van de korfbalwedstrijden welke er gespeeld (gaan) worden, alle sponsoren, Buienradar etc. Via dit medium kunnen we straks ook weer de aankondigingen voor activiteiten gaan tonen als de CN weer aan de slag kan gaan.

  Tot slot hebben we nu ook toegang tot publiceren van Wion activiteiten via de KNKV app. Deze app kennen de korfballers allemaal al, want daarin kunnen zij alle actuele ploegindelingen, standen en uitslagen van hun team en alle andere Wion teams terugvinden.

  Maar nu is deze dus ook voor alle andere leden te gebruiken! Als proef hebben we al diverse meldingen via de app met jullie gedeeld. Deze zijn herkenbaar aan het Wion logo en de naam WION boven aan het bericht. Daarnaast kunnen we ook via deze Club.Mobiel simpele tekstberichten sturen en ook die hebben jullie in je Home feed van de KNKV app voorbij kunnen zien komen.

  Kortom de eerste resultaten zijn er al en hoewel we nog verder moeten verkennen hoe alles werkt, zullen we ook al gebruik gaan maken van de nieuwe communicatie middelen (Club.Mobiel en Club.TV) naast de reeds bestaande (InDeWij Nieuwsbrief, Facebook, Instagram, LinkedIn, website), want daar gaan we natuurlijk mee door. De nieuwe kanalen zijn een mooie aanvulling op de mogelijkheden om jullie en de rest van de wereld te bereiken met al het interessante Wion nieuws.

  Groeten

  Pieter en Jeroen, namens de klankbordgroep

  De KNKV app is voor iedereen te downloaden en te installeren op zijn/haar telefoon. Ga daarvoor naar de Google Play of App Store via deze link https://www.sportlink.nl/knkv/ daar vind je ook alle info hoe het werkt.