• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • Nieuws van de Verenigingsmanager

  Inmiddels ben ik alweer een paar maanden bezig als a.i. Verenigingsmanager en wil hierbij graag mijn werkzaamheden met jullie delen.

  Bewonersiniatief Speeltuin

  Het Jeugdbestuur heeft € 1600,-- opgehaald voor het speeltuintje. Dit is een heel mooi bedrag, als aanvulling hebben we bij de Gemeente Rotterdam subsidie aangevraagd. Het is nog even afwachten of deze aanvraag goedgekeurd wordt.

  Clinic Kinderopvang

  Op dinsdag 3 en donderdag 5 mei worden korfbalclinics gegeven voor Gro-up Kinderopvang. Dit is de nieuwe naam van KOV Bijdehand.

  Taal en Bewegen

  De afgelopen maanden hebben diverse gesprekken plaats gevonden met Alsare, Gro-upBuurtwerk, Sportbedrijf Rotterdam, Rotterdam Sportsupport en WION om te bekijken of we weer een project Taal en Bewegen kunnen opstarten. Hiervoor zijn inmiddels subsidies aangevraagd.

  Het ligt in de bedoeling om met ingang van 11 april te start met dit project. Dit betekent dat er op maandag en woensdagochtend taallessen gegeven worden en aansluitend zal een laagdrempelige training gegeven worden.

  Samen sportief in beweging

  Dit is een tweejarig leefstijlprogramma in Prins Alexander, en wordt vergoed door alle Zorgverzekeringen. Het heeft tot doel:

  • Samen bewegen
  • Informatie over voeding
  • Coaching op gezonden leefstijl

  We zijn er trots op dat WION door twee partijen benaderd is om een samenwerking aan te gaan.

  Bedrijventoernooi

  Op zondag 12 juni zullen we voor de vierde keer het WION Bedrijventoernooi organiseren. Uiteraard ontvangen alle sponsoren, relaties en leden hiervoor een uitnodiging. Men kan zich opgegeven voor een korfbal (1 vaks) en een tennistoernooi. Uiteraard zal de barbecue ook niet ontbreken. Meer nieuws volgt nog. Uiteraard kan je nu alvast 12 juni in je agenda reserveren en een team samenstellen.

  Evenement “samen is niet alleen”

  Met huisartsenpraktijk Buitenhof zijn we in gesprek om een gezamenlijk een evenement met muziek, dans, bewegen en barbecue op te zetten. Meer informatie hierover nog.

  Els Bijlsma