• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • Opening speeltuin

  Op zaterdag 15 april 2023 was het eindelijk zover! Het speeltuintje op het complex van RKC WION werd geopend door onze voorzitter Rob van Son.

  Het jeugdbestuur van RKC WION, onze hoofdsponsor Marcel Le Febre (Jumbo) en voorzitter Rob van Son hebben het sponsorbord gezamenlijk onthuld.

  Een speeltuintje voor de jeugd was een lang gekoesterde wens van het jeugdbestuur van RKC WION. De WION-jeugd heeft zich ingezet om zoveel mogelijk loten te verkopen van de Grote Club actie. De opbrengst hiervan is gebruikt voor de aanschaf van het speeltuintje en mede dankzij de financiƫle bijdragen van de Gemeente Rotterdam en onze hoofdsponsor Jumbo Le Febre waren we hiermee in staat om de aanleg te realiseren. Heel veel dank hiervoor!

  Naast deze sponsoren bedanken wij Richard van Wijck (Hoveniersbedrijf Sjors Boomschors) , Tom Kicken (Mammoet), Jordy Kleinendorst (Replay) en Cubord voor hun inzet om dit speeltuintje mogelijk te maken.

  Leuk om te zien dat op deze zonnige dag de kinderen al enthousiast voor de opening druk aan het spelen waren in de speeltuin. Ook van andere verenigingen, die een oefenwedstrijd speelden tegen WION jeugd- en seniorenteams kregen we de complimenten voor de mooie speeltuin.

  Tot slot willen we tevens alle vrijwilligers bedanken die zich ook hebben ingezet voor deze speeltuin!

  Rob van Son en Els Bijlsma