• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • FYSIO OMMOORD START TRAINING OP WION COMPLEX

  In het kader van het project Samen Sportief in Beweging is Fysio Ommoord gestart met laagdrempelige beweegtraining op het WION complex. Dit is een initiatief van Fysio Ommoord en diƫtistenpraktijk HRC, met als doel een betere en gezondere levensstijl voor mensen met overgewicht en een verhoogd gezondheidsrisico. Dit programma biedt naast beweging ook informatie op het gebied van voeding waardoor deelnemers zich sterker en gezonder gaan voelen.

  Ook RKC WION heeft zich bij dit project aangesloten d.m.v. het verzorgen van het beweeggedeelte. De beweeglessen worden door Naomi Horik gegeven. Zij is al geruime tijd op donderdag de trainer van de Senioren Sportief groep. Naast de beweeglessen bij WION bezoeken de deelnemers ook andere verenigingen om in beweging te komen, o.a. een boksschool.

  De trainingen zullen na deze week nog 4 maal plaats vinden op donderdag van 11:00 tot 12:00 uur op het veld. Belangstellenden kunnen uiteraard altijd even een kijkje komen nemen bij deze belangrijke activiteiten, die ook weer perfect in de sportieve en maatschappelijke doelstellingen van onze vereniging passen.

  Met vriendelijke groet,

  Els Bijlsma
  (Verenigingsmanager)