• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • Senior Games te gast op het WION Complex

  De maand september staat duidelijk in het teken van evenementen op het complex van WION. Hadden we op 10 september het Alleen Samen Festival 2022 op onze terreinen, afgelopen woensdag 21 september vonden de Senior Games 2022 bij WION plaats. Dit evenement werd georganiseerd door een samenwerking tussen Gemeente Rotterdam, Sportbedrijf Rotterdam, Laurens, Dignus en RKC WION en had als doel ouderen aan het bewegen te krijgen.

  De dag begon als vroeg met het opbouwen van marktkramen voor de informatiemarkt, diverse sportonderdelen op de velden en in de hal en een museum van NOC*NSF en een vitaliteitscheck in het clubgebouw. Vanaf 11:00 uur waren deelnemers welkom en na een presentatie in de kantine kon onder een stralende najaarszon er o.a. worden getennist en gevoetbald op de velden en worden gebowld in de Sporthal WION. Daarnaast waren er diverse demo’s van o.a. stoelgym en dansen. In de bestuurskamer was een team aanwezig voor het meten van de vitaliteit van de bezoekers.

  Met meer dan 80 bezoekers kan wederom teruggekeken worden op een geslaagde dag. De komende weken zullen ook op andere locaties in Rotterdam nog soortgelijke evenementen plaats vinden. Voor RKC WION was dit in ieder geval ook een mooie gelegenheid om ons te presenteren en te laten zien wat wij allemaal te bieden hebben voor de oudere sporter.

  Els Bijlsma
  Verenigingsmanager RKC WION