• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • SPEELTUIN OP WION COMPLEX GAAT ER NU ECHT KOMEN!

  Afgelopen dinsdag was een spannende dag. Die avond vergaderde de Gebiedscommissie Prins Alexander. Eén van de agendapunten was de subsidieaanvraag van RKC WION voor de realisatie van een speeltuin op het sportcomplex WION. Deze aanvraag was als Bewonersinitiatief door onze vereniging ingediend.

  En gelukkig, onze aanvraag werd eigenlijk als een hamerstuk afgehandeld. Ik was namens RKC WION bij deze vergadering aanwezig voor het beantwoorden van eventuele vragen of het geven van een toelichting op onze aanvraag. Maar dit was helemaal niet nodig. Bij het besluit van de Gebiedscommissie kregen we als RKC WION diverse complimenten voor onze rol en activiteiten in Prins Alexander. Extra waardering werd nog uitgesproken voor ons Jeugdbestuur. Een lid van de Gebiedscommissie was aanwezig geweest bij onze laatste ALV en was zeer onder de indruk geweest van het optreden van het Jeugdbestuur.

  Het Jeugdbestuur heeft natuurlijk ook een belangrijke rol gespeeld in het weer oppakken van de plannen voor de speeltuin. Met hun acties hebben zij al een behoorlijk bedrag opgehaald als basis voor de aanleg hiervan. Samen met het toegekende geld van de subsidieaanvraag beschikken we over voldoende budget om nu daadwerkelijk aan de slag te gaan.

  Zodra het geld binnen is zal vanuit het bestuur de verdere realisatie van de speeltuin aangestuurd gaan worden. Uiteraard worden jullie uitgebreid op de hoogte gehouden van de vorderingen van de aanleg. Binnenkort zal dus bovenstaande tekening eindelijk werkelijkheid worden!!

  Els Bijlsma (Verenigingsmanager a.i. RKC WION)