• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • Sponsorovereenkomst Kampeervoordeelshop

  KAMPEERVOORDEELSHOP.NL TEKENT SPONSOROVEREENKOMST MET RKC WION

  Wat is er mooier om tijdens een bedrijventoernooi weer een nieuw bedrijf als sponsor aan je vereniging te binden! Voorafgaand aan de start van de wedstrijden is door het bestuur van RKC WION en Marco Bijlsma van KAMPEERVOORDEELSHOP.NL eindelijk officieel de sponsorovereenkomst getekend. Al vanaf het begin van dit jaar hangt al duidelijk zichtbaar het sponsorbord van dit bedrijf lans het veld van RKC WION.

  Onder toeziend oog van de directie, Raad van Commissarissen en aandeelhouders van de toekomst werden de handtekeningen gezet onder het contract dat KAMPEERVOORDEELSHOP.NL nog tot medio 2024 aan onze club verbindt.

  In een al eerder verschenen artikel dit jaar hebben we uitgebreid stil gestaan bij dit nieuwe bedrijf, dat naast de verhuur van compleet ingerichte vouwwagens ook gespecialiseerd is in de levering van voortenten en luifels. En dat met de verhuur van vouwwagens een gat in de markt is gevonden blijkt wel uit het feit dat deze week weer een nieuwe vouwwagen aan het assortiment is toegevoegd, maar ook het nieuws dat binnenkort een nieuw, groter, bedrijfspand wordt betrokken. Dit biedt niet alleen meer capaciteit voor stalling en opslag, maar ook de ruimte om potentiĆ«le huurders vooraf gewoon binnen het gebruik en de ruimte van een te huren vouwwagen te demonstreren. Kortom, een voortvarende start van een nog jong bedrijf. Kijk voor meer informatie op:    www.kampeervoordeelshop.nl

  We heten nogmaals Marco met zijn bijzondere familiebedrijf van harte welkom bij onze vereniging en wensen hem veel succes in de toekomst.

  Namens Marketing,

  Teun Bijlsma