• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • Sportaanbod

  Sportaanbod
  Bij de korfbalvereniging WION is van alles te doen. Voor de leeftijd van 3 tot zou oud als je je voelt…
  Niet alleen korfballen, maar ook andere activiteiten. Hier staat alles op een rij. Je bent altijd welkom voor een aantal proeftrainingen voor je echt lid wordt van WION
  Kijk bij de diverse activiteiten voor meer informatie en/of neem contact op via info@wion.nl, of meld je direct aanEn de contributie bedragen, als je lid wordt, staan op de Contributiepagina

 • Kangoeroeklup

  Iedere zaterdagochtend van 09:00-10:00 uur vindt bij R.K.C. WION een Kangoeroe Klup training plaats, waarbij leuke, verantwoorde en gevarieerde spelvormen aan bod komen.
  Kangoeroe Kluplid kan je worden als je tussen 3 en 6 jaar bent.

  Kom jij ook?
  Je mag altijd gratis en vrijblijvend vier keer mee doen. Als je het leuk vind, vragen we na deze keren aan je ouders of je Kangoeroe-lid bij Wion mag worden.

 • Korfbal

  Bij WION wordt op verschillende niveaus gekorfbald en met verschillende motieven: gezondheid, gezelligheid, recreatie en prestatie. Alles onder het motto “Plezier in presteren”.

  Jeugdkorfbal vanaf 6 jaar
  De jeugd tot en met 18 jaar speelt haar wedstrijden op zaterdag. Afhankelijk van leeftijd en speelsterkte zijn er 2 trainingen per week.

  Seniorenkorfbal vanaf 18 jaar
  De senioren spelen hun wedstrijden op zaterdag. De trainingen worden gehouden op doordeweekse avonden.
  Binnen de seniorenteams werken wij met teamleiders. Per team fungeert één speler als teamleider. Deze is verantwoordelijk voor de afmeldingen binnen het team, het zoeken van vervangingen, verplaatsen van wedstrijden indien nodig en is de schakel tussen het team en de senioren TC.

  Voor meer informatie neem contact op via info@wion.nl, of meld je direct aan. En de contributie bedragen, als je lid wordt, staan op de Contributiepagina

 • G-korfbal

  Trainingen en wedstrijden voor mensen met een verstandelijke beperking in de leeftijd vanaf 7 jaar.

  Alle trainingen, ongeacht leeftijd, zijn op woensdagavond.

  WION biedt al sinds 1991 G-korfbal aan en was daarmee de eerste vereniging die dat deed. Inmiddels zijn dit ruim 600 sporters in heel Nederland.

  Deze column van Rita van Driel vertelt nog meer over sporten met een verstandelijke beperking en ook over G-korfbal bij WION.

 • Senioren Sportief

  Algemeen

  Wij sporten het hele jaar op woensdag en donderdag van 09.00-10.00 en 10.00 -11.00 uur.

  Nieuws

  Zij (55+) die niet meer in wedstrijdverband wil sporten of dat nooit gedaan hebben wordt de gelegenheid gegeven toch een uurtje in de week actief en gezond bezig te zijn met bewegen, sport en spel onder deskundige en gecertificeerde leiding.

  Het eerste half uur worden verschillende spiergroepen geoefend, het tweede half uur kan er een spel gedaan worden, zoals volleybal, badminton, etc. en daarna nog grondoefeningen op de mat.

  Na afloop is er gelegenheid om in de kantine nog gezellig na te praten onder het genot van een kopje koffie/thee of iets dergelijks.

  Het lidmaatschap kost € 40  per kwartaal.

  Contactpersonen Senior Sportief

  Fons Tacq

  fonstacq@hotmail.com

 • KombiFit

  Wekelijks op de woensdagavond lekker sporten in een ongedwongen sfeer! Het programma staat altijd onderaan deze pagina.

  KombiFit is opgezet voor iedereen die graag sportief, maar niet meer met competitie bezig wil zijn. Plezier hebben en sociale contacten zijn de belangrijkste ingrediënten bij KombiFit.

  Uitgangspunt is het aanbod afstemmen op de behoefte van de deelnemers. De invulling van het uurtje samen sporten in de week wordt dus in overleg bepaald. B.v.: Basketbal, speedminton, knotshockey, volleybal, frisbee, hakobal, voetbal , korfbal, planchebal, ringhockey en nog veel meer.

  In de zomer iedere woensdagavond van 19.00-20.00 uur op het sportveld van WION en van eind oktober tot half maart in gymzaal aan de Korne in Zevenkamp.

 • Bewegen met een maatje meer

  Heb je zin om in beweging te komen en je energieker te voelen? WION biedt een sportief beweeguur waarbij iedereen op eigen niveau kan meedoen. Onze les is ontworpen zodat je jezelf kunt zijn en op jouw eigen tempo kunt bewegen.

  Met gelijkgestemden sporten is prettig en schept een band. Gezelligheid gegarandeerd! Iedere les starten we met een warming-up om de spieren goed op te warmen en blessures te voorkomen. Vervolgens doen we oefeningen gericht op conditie en spiertraining, en we sluiten af met leuke sportieve spelvormen.

  Trek je comfortabele sportkleding aan, zet die glimlach op en doe mee aan een gratis proefles. Samen worden we sterker en fitter!

  Wanneer? Iedere maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur

 • Tennis

  Alle WIONleden kunnen gratis gebruik maken van de tennisbanen.

  Niet WIONleden kunnen tegen aantrekkelijke prijzen tennissen op kunstgras. Dit kan uitsluitend op de momenten dat van het kunstgrasveld geen gebruik wordt gemaakt door of in opdracht van W.I.O.N. voor wedstrijden, trainingen en andere activiteiten.

  De tennisactiviteiten bij W.I.O.N. zijn verdeeld in twee seizoenen: een zomerseizoen en een winterseizoen.

  Vóór ieder seizoengedeelte zal bekend gemaakt worden op welke dagen en uren, dan wel dagdelen de tennisbanen beschikbaar zijn om te tennissen.

  Voor meer informatie neem contact op via info@wion.nl, of meld je direct aan. En de contributie bedragen, als je lid wordt, staan op de Contributiepagina