• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • Stand van zaken speeltuintje

  Hoe staat het met het WION speeltuintje zullen een aantal van jullie denken?

  Even een korte status over de aanleg van het kinderspeeltuintje bij WION…Vandaag zijn de eerste voorbereidingen voor de aanleg gestart. Op de plek waar het speeltuintje komt, staat nu een betonnen tennistafel. Deze moet eerst verplaatst worden omdat op die plek speeltoestellen komen te staan. Best een hele uitdaging, want dit betonnen object weegt maar liefst meer dan 1200 kg!

  Gelukkig hebben we binnen onze vereniging iemand die hiervoor het juiste materiaal heeft. Met een grote grijper op een vrachtauto is de tennistafel verplaatst naar de parkeerplaats direct naast het speeltuintje. Met dank aan Tom Kicken!

  De volgende stap is dat de grond voorbereid gaat worden om de speeltoestellen te neer te zetten.

  Richard van Wijck (Sjors Boomschors hovenier) gaat een hekje om het speeltuintje plaatsen en takken die over het speeltuintje hangen snoeien.

  Daarna kan het bedrijf Replay aan de slag met het aanbrengen van een geschikte, dempende ondergrond en installeren van schommels en een glijbaantje. De planning is dat eind November het speeltuintje opgeleverd kan worden. Er is rekening gehouden dat er in te toekomst meer speeltoestellen bijgeplaatst kunnen worden. Misschien iets voor de volgende “Grote Club” actie?

  Indeling Speeltuintje

  Het Bestuur