• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • TC/JTC bericht

  De TC en JTC zorgen al jaren voor het doorgaan van wedstrijden, het regelen van oefenwedstrijden en het samenstellen van teams. Ook het aanwijzen van de scheidsrechters is onderdeel van de commissie. Sinds enkele jaren zijn de JTC en de TC samengevoegd tot 1 commissie.

  Omdat enkele leden hebben aangegeven te willen stoppen met de commissie zijn we op zoek naar uitbreiding. Hierbij kun je je bijvoorbeeld alleen met de jeugd bezighouden, of met de selectie of breedtekorfbal.

  Het is hierbij fijn als de nieuwe commissieleden dit jaar al instromen, zodat de taken goed verdeeld kunnen worden.

  Wat kost de TC voor tijd? Dat verschilt natuurlijk per week, maar we vergaderen ongeveer eens per 2 maanden, en hebben veel contact via whatsapp.
  En uiteraard: Hoe meer leden, hoe minder tijd de taken kosten.

  De wekelijkse taken voor de wedstrijden ligt natuurlijk bij de teamleiders. Maar de TC ondersteunt hierin waar nodig.

  Dus voel jij je geroepen om een onderdeel te worden van de technische commissie, laat dat dan aan ons weten. En dan vinden we samen uit welke taken het beste bij jou passen.

  Maaike, Guido, Rachèl, Lara en Mathijs

  Spreek ons aan of mail naar: mathijs.vander.burg@wion.nl