• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • Tennissers WION op ABN AMRO Open voor 65+

  Wim Mostert en Eugéne Heikerk hebben op 7 oktober het 65+ Tennistoernooi bij WION gewonnen. Door dit mooie resultaat werden deze winnaars door Sportbedrijf Rotterdam uitgenodigd op maandag 13 februari voor het ABN AMRO OPEN in AHOY voor een tennisclinic. Tevens was het mogelijk om nog een aantal tenniswedstrijden te bekijken. Als dank voor het organiseren van het toernooi bij WION werd ik ook uitgenodigd door Sportbedrijf Rotterdam.

  Op maandag 13 februari was het zover. Eerst werden we verwelkomd door Edwin Konings en Dave de Jong van Sportbedrijf Rotterdam. Vervolgens hebben we enkele wedstrijden gezien en daarna mochten we met zijn drieën deelnemen aan een tennisclinic met andere clubwinnaars.

  Kortom we kunnen terugkijken op een hele leuke dag en bedanken Sportbedrijf Rotterdam, die deze dag heeft mogelijk gemaakt.

  Els Bijlsma
  Verenigingsmanager