• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • Teun Bijlsma stopt als coördinator Marketing

  Het bestuur heeft met Teun Bijlsma gesproken en we zijn gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat de verschillen van inzicht met het bestuur niet overbrugbaar zijn. Het belang van de vereniging staat zowel voor Teun als voor het bestuur voorop, daarover is geen verschil van inzicht, maar over de uitvoering van het beleid is er helaas geen consensus.

  Teun heeft daarom aangegeven zijn activiteiten als coördinator Marketing neer te leggen. Als bestuur betreuren we uiteraard dit besluit. Teun is vele jaren betrokken geweest bij RKC WION in allerlei functies waaronder trainer/coach, de Technische Commissie, Marketing en Sponsorwerving en het ontwikkelen van nieuw sportaanbod om de WION-accommodatie optimaal te benutten.

  We hebben met Teun afgesproken dat hij voor KombiFit de trainingen zal blijven verzorgen.

  Teun zal de lopende activiteiten met sponsors afronden. Afgesproken is dat het bestuur tijdelijk aanspreekpunt is voor de sponsors, totdat er een opvolger is voor de activiteiten van Marketing.

  We bedanken Teun voor zijn betrokkenheid en zijn gedreven aanpak in al die functies waarin hij de afgelopen jaren actief is geweest voor de vereniging.