• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • Trudy van Bregt stopt als sponsor

  TRUDY VAN BREGT STOPT ALS SPONSOR VAN RKC WION. EINDE VAN EEN TIJDPERK!

  Er zijn van die dingen die voor je gevoel nooit veranderen. Ook bij RKC WION. Want al jaren is Trudy van Bregt sponsor van onze vereniging. Al zo lang dat we in de archieven van de club nergens meer een eerste sponsorovereenkomst kunnen terugvinden. Zeker is dat zij samen met Fysio Hesse het langst RKC WION als sponsor ondersteunen. En het sponsorbord van HERBALIFE langs het veld is niet meer weg te denken. En toch gaat dit bord aan het einde van dit seizoen verdwijnen. Al jaren roept Trudy dat zij haar activiteiten en werk naar een lager pitje wil brengen. Lange tijd bleef dit echter bij woorden, maar niet met daden. Maar nu vind zij het tijd om echt een stapje terug te doen. Al enige tijd is zij bezig om haar klantenbestand van haar bedrijf BODY MIRROR af te bouwen. Nieuwe klanten worden ook niet meer aangenomen. Dus is het ook tijd om geen reclame meer voor haar onderneming te maken. Allemaal hele logische stappen na vele jaren van hard werken. Maar de mededeling dat Trudy gaat stoppen als sponsor van RKC WION sloeg toch wel even in bij Marketing. We kunnen echter alleen maar waardering voor haar besluit opbrengen en zijn haar ongelooflijk dankbaar voor de jarenlange ondersteuning van onze club. En gelukkig betekent stoppen met sponsoring niet dat we Trudy niet meer op WION gaan zien. Ze blijft nog op diverse vlakken actief voor onze vereniging.

  Samen met de G-korfballers en de deelnemers van KombiFit, twee groepen binnen RKC WION waar Trudy al jaren bij betrokken is, hebben we nog een mooie foto voor haar sponsorbord als aandenken voor Trudy gemaakt. We danken haar nogmaals voor haar ondersteuning van RKC WION en wensen haar veel succes en plezier bij alle dingen die zij in de toekomst gaat doen.

  Namens Marketing,

  Teun Bijlsma