• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • Verlenging huurcontract Bridgeclub Prins Alexander Stad

  Op vrijdag 24 mei 2024 heeft RKC WION een evaluatiegesprek gehad met Bridgeclub Prins Alexander Stad. Deze Bridgevereniging huurt op vrijdagmiddag voor haar vereniging een deel van de kantine en bestuurskamer.

  Goed om te horen dat de bestuursleden van PAS tevreden zijn over de locatie en de vriendelijke barmedewerkers. 

  De huurovereenkomst met Bridgeclub Prins Alexander Stad is verlengd met een periode van 1 jaar. De Bridgeclub PAS huurt voor haar vereniging een deel van de kantine en bestuurskamer voor het seizoen 2024 – 2025 op de vrijdagen van 13:00 uur – 17:00 uur. 

  De huurovereenkomst werd getekend door Ton Eras (voorzitter Bridgeclub PAS), Stef Möhlmann (bestuurslid Bridgeclub PAS) en namens RKC WION werd het contract ondertekend door Rob van Son en Els Bijlsma. 

  Nieuwe leden zijn van harte welkom bij Bridgevereniging PAS, heb je interesse meld je dan aan bij Ton Eras (ton_eras@hotmail.com). 

  Els Bijlsma