• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • Verlenging Overeenkomsten Bridge

  Bij een vereniging als RKC WION denk je bij de term verlenging in eerste instantie aan extra speeltijd tijdens een wedstrijd. De afgelopen weken hebben echter in het teken gestaan van een andere definitie van verlenging. Konden we vorige week al de verlenging van ons sportplus predicaat melden, deze week hebben de besturen van RKC WION en de bridgeverenigingen PAS en de Romeynshof de handtekeningen gezet onder de verlenging van hun huurovereenkomsten.

  Als eerste was donderdag 2 februari de overeenkomst met bridgevereniging De Romeynshof aan de beurt. Deze club speelt al jarenlang op donderdagmiddag hun competitie in ons clubgebouw. De nieuwe huurovereenkomst die werd ondertekend is dan ook voor onbepaalde duur. Een teken dat beide partijen dik tevreden met elkaar zijn.

 • Op vrijdag 3 februari vond de ondertekening van de huurovereenkomst met bridgevereniging PAS (Prins Alexander Stad) plaats. De looptijd van dit huurcontract betreft het lopende seizoen.

 • Uiteraard zijn we als RKC WION er trots op dat beide bridgeverenigingen het bij ons dermate naar hun zin hebben dat ze langer bij ons te gast willen blijven. We wensen hen dan ook nog veel spelplezier in ons clubgebouw.

  Namens Marketing,
  Els Bijlsma