• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • Voorstellen trainers WION 2 - Wendy Munne

  Zoals eerder met jullie gecommuniceerd gaan we bij WION 2 voor het seizoen 2022-2023 werken met een trainer/coach -roulatiesysteem. Als TC zijn wij verheugd om de personen die hierin gaan meedraaien de komende weken aan jullie voor te stellen. 

  Deze week beginnen we met… Wendy Munne.

  Mijn naam is Wendy Rijsdijk.

  41 jaar, getrouwd, moeder van een tweeling van 6 jaar en woonachtig in Hendrik Ido Ambacht.

  Vanaf mijn 6e jaar tot aan mijn 30e heb ik gekorfbald. De meeste jaren waren bij Wion. Naast speelster van de selectie, coachte ik ook en ging ik mee op kamp als begeleidster. Kortom, ik heb mooie jaren gekend bij Wion. 

  Wion zit na al die jaren dus nog steeds in mijn hart, ook al korfbal ik niet meer.  Toen ik werd benaderd of ik per tourbeurt Wion 2 wilde helpen, heb ik volmondig ja gezegd! 

  Spannend, ja dat vind ik het wel, maar ook super leuk. Ik heb er zin in om samen met mijn mede enthousiaste trainers/coaches aan de slag te gaan met jullie! Waarbij ik plezier en teamspirit erg belangrijk vind. 

  Geniet lekker van jullie vakantie en we zullen elkaar 16 augustus zien!!  

  Groetjes Wendy