• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • Voorstellen trainers WION 2 - Eelke van den Berg

  Zoals eerder met jullie gecommuniceerd gaan we bij WION 2 voor het seizoen 2022-2023 werken met een trainer/coach -roulatiesysteem. Als TC zijn wij verheugd om de personen die hierin gaan meedraaien de komende weken aan jullie voor te stellen.

  Deze week Eelke van den Berg voorstellen:

  Hallo allemaal!
  Voor velen ben ik geen onbekende, maar voor wie mij niet kent een korte introductie.

  Ik ben rond mijn 10e (denk ik) bij WION begonnen met korfballen en heb hier (met een kort uitstapje naar Leiden) tot een aantal jaar geleden altijd gespeeld. Twee jaar in een vriendenteam, verder altijd in de selectie. Met de gezinsuitbreiding thuis, inmiddels heb ik twee fantastische zoons van bijna 4 en 1 jaar, vond ik het tijd voor wat meer flexibiliteit in de weekenden.

  In de tussentijd ben ik niet gestopt met sporten. Hardlopen voor de conditie met inmiddels al een aantal keer de marathon als beloning en ik probeer 1x per week te boulderen (klimmen).
  Wat van mijn eigen trainingen zullen nu in ieder geval één week per maand een keer moeten wijken, maar met liefde! Ik heb er veel zin in om zo nu en dan een training en wedstrijd van jullie te mogen meemaken en hoop dat we er een heel leuk seizoen van kunnen maken!

  Tot snel,
  Eelke