• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • Voorstellen trainers WION 2 - Stefan Cabaret

  Zoals eerder met jullie gecommuniceerd gaan we bij WION 2 voor het seizoen 2022-2023 werken met een trainer/coach -roulatiesysteem. Als TC zijn wij verheugd om de personen die hierin gaan meedraaien de komende weken aan jullie voor te stellen.

  Deze week Stefan Cabaret

  Mijn naam is Stefan Cabaret en ik ben 35 jaar. Ik ben vader van drie kinderen genaamd Tessa, Alani en Nolan.

  Op 6 jarige leeftijd ben ik begonnen met korfballen en ik heb gespeeld in de jeugd t/m de selectie. Na de komst van mijn oudste dochter Tessa (zij woont nu bij haar moeder in Groningen), ben in lager gaan korfballen. Tessa is bij ons om het weekend en mijn vrouw werkt om het andere weekend. Je zal mij dan ook eerder treffen op de trainingen. Wedstrijden ben ik er indien mogelijk met mijn kids.

  Wat doe ik zoal in het dagelijks leven... Van oorsprong was ik Personal Trainer, nu ben ik werkzaam in de glasbewassing. Daarnaast heb ik dit jaar met mijn compagnon een eigen BBQ-bedrijfje opgestart en ook hier druk mee. Voor de rest geniet ik voornamelijk met gezin, familie en vrienden.

  Vanwege mijn achtergrond als Personal Trainer denk ik dat ik jullie goed kan begeleiden, motiveren en coachen.
  We gaan er met z’n allen een mooi seizoen van maken!

  Tot snel.
  Groetjes Stefan