• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • Voorstellen trainers WION 2 - Frans de Wit

  Zoals eerder met jullie gecommuniceerd gaan we bij WION 2 voor het seizoen 2022-2023 werken met een trainer/coach -roulatiesysteem. Als TC zijn wij verheugd om de personen die hierin gaan meedraaien de komende weken aan jullie voor te stellen.

  Deze week Frans de Wit

  Hoi allemaal,

  Dan voorlopig als laatste in het roulatie systeem; mijn naam is Frans, heb meer dan 43 jaar korfbal ervaring, waarvan één van de hoogtepunten het Nederlands kampioenschap met het eerste is. Moet er wel bij zeggen dat dat nog in de tijd van de rieten manden was ;-).

  Korfballend heb ik met elke trainer/coach wel eens in een vak gestaan. En jullie afgelopen seizoen al een keer mogen trainen en coachen. Buiten het korfballen kennen de meeste mij ook wel van het Wion Paaskamp. Laatste jaren speel ik met veel plezier in een vrienden team. Veel plezier buiten het veld, maar in het veld fanatiek, met elkaar en voor elkaar.

  Mijn kinderen trainen en spelen bij Nieuwerkerk waar ik dit jaar ook de B2 train en coach. De combinatie van werk, het coachen van de B2 en het mee rouleren met jullie zal hier en daar wat puzzelen worden, maar samen met Mickeal, EelkeWendy en Stefan komen we daar wel uit. Ik heb er in ieder geval heel veel zin.

  Tot snel Frans