• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • Waar over spraken zij

  Het bestuur nodigt een ieder uit voor de Nieuwjaarsreceptie op zondag 8 januari 2023 van 14:00 tot 16:00 uur in de WION-kantine. Wij zullen dan ook de jubilarissen in het zonnetje zetten.

  Na een succesvolle pilot van de cursus Taal en Bewegen bij WION, wordt de cursus gecontinueerd bij WION in 2023 en verder uitgerold bij andere sportverenigingen in Rotterdam. Op 26 januari wordt samen met Sportbedrijf Rotterdam verder gesproken over de invulling hiervan. Er wordt uitgegaan van 25 deelnemers die 2 x per week op onze accommodatie taal en beweeglessen zullen volgen.
  Onze partners voor Taal in Bewegen, te weten Taalacademie Alsare, Gro-up Buurtwerk en Rotterdam Sportsupport hebben een belangrijke rol in het verwezenlijken van deze cursus.

  De speeltoestellen zijn geplaatst in het speeltuintje, de certificaten en logboeken voor de speeltuin zijn afgegeven bij complexbeheer. De officiƫle opening met de jeugd, sponsor en gemeente Rotterdam zal in het voorjaar 2023 gebeuren, uiteraard na overleg en in overeenstemming met het Jeugdbestuur.

  Sportbedrijf Rotterdam heeft toegezegd de kunstgrasvelden aan het eind van het veldseizoen in 2023 te zullen vervangen!

  Voor zijn afscheid heeft Teun Bijlsma plannen bekend gemaakt rondom de Club van 50. Het bestuur is druk bezig om deze plannen om te zetten in daden. Wordt vervolgd

  Groetjes
  Danielle