• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • Waarover Spraken Zij 13-03-2023

  We kijken terug naar een geslaagde vrijwilligersmiddag afgelopen zondag! Wij willen alle aanwezigen bedanken voor de gezelligheid. Uiteraard willen wij de vrijwilligers die ons op deze dag hebben geholpen extra bedanken!

  Uit de controle op de EHBO-materialen is gebleken dat er 4 nieuwe EHBO-koffers aangeschaft moeten worden en de AED moet worden vervangen. De kosten hiervoor deelt RKC WION met De Hal.

  We zijn nog steeds op zoek naar invulling voor een aantal rollen binnen onze vereniging. Zo zoekt het bestuur nog een penningmeester en wordt er naarstig gezocht naar een voorzitter G-korfbal.

  Aankomende zaterdag wordt er op de tribune een Regenboogvlag en een Progressvlag opgehangen. De Progress Flag is een uitbreiding op de regenboogvlag, die wereldwijd het symbool is voor de LHBTI+ gemeenschap. De Progress Flag geeft met zijn aangepaste kleurstelling de diversiteit binnen de gehele regenbooggemeenschap aan.

  Nog een belangrijk punt; het is niet toegestaan om in de zaal aanwezig te zijn tijdens wedstrijden als je er op dat moment niets te zoeken hebt. Wij willen iedereen vragen hierop te letten, geen kinderen in de zaal toe te laten die er niet horen en ook tegenstanders hierop aan te spreken waar nodig. Afval en lege flesjes dienen ook opgeruimd te worden uit kleedkamers en de zaal na afloop.