• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • Hier de waarover spraken zij van 14-3-2022:

  Op 1-11-2023 bestaat RKC WION alweer 90 jaar. We willen daar natuurlijk weer een fantastisch feest van maken. Hiervoor zoeken we nog mensen die met ons mee willen denken en in de Jubileumcommissie willen. Geef je op bij Jokus of Bo als je hier enthousiast over bent! 

  Het bestuur is op zoek naar leden die zich willen bemoeien met de financiële zaken van WION. Wij zouden graag met geïnteresseerden overleggen wat wij jou en wat jij ons kunt bieden! Zie jij het zitten om dit op je te nemen? We horen het graag van je via info@wion.nl. 

  Vanaf heden zijn wij als RKC WION zichtbaar op de website van Inviplay voor de verhuur van de tennisbanen!  

  9 maart j.l. hebben een aantal WION-leden meegedaan aan de superleuke workshop Expeditie WIJ van Rotterdam SportSupport in de WION-kantine. Met de uitkomsten van deze workshop gaat Rotterdam SportSupport een ‘Club Kompas’ samenstellen die wij kunnen gebruiken om de clubidentiteit aan te scherpen en te toetsen bij het huidige beleidsplan. Het bestuur gaat dan kijken of we op koers liggen of dat we iets bij moeten stellen.  
  Zodra wij iets ontvangen hebben van Rotterdam SportSupport zullen wij dit delen met de leden! 

  Met vriendelijke groet,

  Bo Seip-van Tigchelhoven

  Secretaris RKC WION