• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • Waarover spraken zij

  In deze ‘Waarover spraken zij’ geeft het bestuur een update over de renovatie van het kunstgrasveld, de cursussen Vertrouwenscontactpersoon & Cursus Korfbal Training niveau 2 (KT2) en de hernieuwde Statuten. Daarnaast ook een oproep voor vrijwilligers want WION kan nog vrijwilligers gebruiken in de diverse commissies.

  • Jolande Kuurstra en Jaron Stapersma zullen in maart 2024 deelnemen aan de Cursus Vertrouwenscontactpersoon. Hierna zullen zij met ingang van het nieuwe seizoen de 2 nieuwe Vertrouwenscontactpersonen van WION zijn. Hierover later meer.
  • De KT2 oftewel Korfbal Training niveau 2 zal door het KNKV bij WION gegeven worden. Namens WION gaan Lois Zwanink, Fleur de Regt, Ilse Kroon, Michael Leonhart, Manon van 't Sant, Maxim Schafer, Andre Broeren en Nathaniel Peternella deze cursus volgen. Met deze aanmeldingen zijn wij als WION natuurlijk erg blij!! Er is nog een enkele plek. Bij interesse kun je je aanmelden bij Andre Broeren of bij Rob van Son.
  • Het is ongetwijfeld opgevallen dat de renovatie van het kunstgrasveld in volle gang is. Zoals het er nu naar uitziet zal alles op tijd klaar zijn, zodat de 2e helft veldcompetitie op een mooi en nieuw veld gespeeld zal worden.
  • De hernieuwde Statuten, die in november 2023 tijdens de ALV zijn goedgekeurd, liggen nu ter goedkeuring bij de notaris.
  • VRIJWILLIGERS!!! Natuurlijk kan WION nog vrijwilligers gebruiken in de diverse commissies, het bestuur, bezetting van de bardienst en bij nog meer hand- en spandiensten. Het hoeft echt geen dagtaak te zijn. Iedere inspanning voor WION, hoe groot of klein ook, wordt zeer gewaardeerd. Wil je meer informatie over wat je zou kunnen betekenen voor de club, dan kun je mij benaderen, mailen (danielle.fiering@wion.nl) of bellen 06-24445942.