• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • Wijkraad op bezoek

  Wijkraad Ommoord maakt kennis met bewoners bij RKC WION

  Zaterdag 21 mei was de Wijkraad van Ommoord, ambtelijk begeleid door de Wijkmanager, Wijknetwerker en de Wijkcoƶrdinator, te gast bij RKC WION. De Wijkraad maakte gebruik van onze accommodatie om kennis te maken met bewoners van Ommoord.

  Terwijl buiten op het veld het korfbal van WION 1 en 2 gewoon doorging stroomde de kantine en de bestuurskamer vanaf half drie behoorlijk vol met bewoners van Ommoord die kennis wilden maken met de leden van de nieuwe Wijkraad. En ondanks dat het doel van de bijeenkomst kennismaking was maakten toch een aantal bewoners van de gelegenheid gebruik om hun zorgen kenbaar te maken. Het was goed om te zien dat de leden van de wijkraad deze discussies ook niet uit de weg gingen, waardoor deze bijeenkomst nog waardevoller werd.

  Namens RKC WION waren Rob, Jokus, Els en Teun aanwezig om niet alleen de leden van de Wijkraad Ommoord en de belangstellenden te ontvangen, maar tegelijkertijd ook de diverse elementen van onze vereniging onder de aandacht van de bezoekers te brengen.

  Zowel de Wijkraad Ommoord als RKC WION kunnen terug kijken op een geslaagde bijeenkomst.

  Els Bijlsma

  Verenigingsmanager a.i. RKC WION