• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • WION 1 gehandhaafd in 2e klasse

  WION 1 heeft zaterdag 11 juni 2022 door een 12-12 gelijkspel uit bij Rapid 1 de handhaving in de tweede klasse veilig gesteld.

  Het was tot aan het eind een spannende wedstrijd met billenknijpen, vooral toen de tegenstander in de laatste minuut nog een strafworp kreeg. Gelukkig werd deze gemist en kon WION opgelucht ademen.

  Die week ervoor won het vlaggenschip al een belangrijke wedstrijd bij GKV (H) 1 uit in Den Haag met een 11-12 overwinning, waarbij de 12e goal viel in de laatste minuut. Ze hebben het spannend gemaakt laten we maar zeggen. Knap gedaan!

  WION 2 zal volgend jaar, ondanks degradatie, opnieuw uitkomen in de reserve tweede klasse. Dit omdat WION 3 heeft weten te handhaven in deze klasse. WION 3 zal zodoende reserve derde klasse gaan spelen.

  Voor nu is het seizoen voorbij. We kijken met z’n allen nog uit naar het sluitingsweekend aankomend weekend om het jaar feestelijk met elkaar af te sluiten. Daarna even korfbalrust en dan zal de selectie op 16 augustus gaan beginnen aan hun voorbereiding voor het seizoen 2022-2023.