• Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal KangoeroeKlup Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal SeniorenSportief WION meer dan Korfbal KombiFit WION meer dan Korfbal G-Korfbal Plezier in Presteren WION meer dan Korfbal Tennis
 • Wion 4 nieuwe wedstrijdshirts Same Energy

  WION 4 ONTVANGT NIEUWE WEDSTRIJDSHIRTS VAN SAME ENERGY

  Sinds kort speelt het team van WION 4 in nieuwe wedstrijdshirts. Deze shirts zijn aangeboden door SAME ENERGY. Dit bedrijf is niet alleen al jaren de energieleverancier van RKC WION en de WION-hal, maar ook al geruime tijd sponsor van onze vereniging.

  En de sponsorovereenkomst tussen RKC WION en SAME ENERGY is best wel een unieke en een goed voorbeeld van een stuk maatwerk. Naast een vast sponsorbedrag per jaar had de sponsor ook de wens om jaarlijks een variabel bedrag te besteden aan een gezamenlijk te bepalen doel. Dit seizoen was dat dus het vervangen van de wedstrijdshirts van WION 4.

  Deze “different approach” van de sponsorovereenkomst past ook geheel in de missie en visie van SAME ENERGY, om met hun unieke marktbenadering klanten bij de bron te brengen en hierdoor substantieel te besparen. Het doel van deze energiespecialist is de MKB-er en Grootverbruiker bewuster te maken van energie verbruik en de kosten hiervan. Onafhankelijkheid staat hoog in het vaandel net als tevreden klanten. Kijk voor meer informatie op: www.sameenergy.com

  We hopen dat de nieuwe shirts WION 4 ook extra energie geeft in het veld. We danken SAME ENERGY in ieder geval voor deze geweldige bijdrage aan onze club.

  Namens Marketing,

  Teun Bijlsma